miercuri, 31 martie 2010

Ferestre rotunde



Intotdeauna mi-au placut ferestrele rotunde. Ca niste ochi care se uita la trecatori.
O sa pun aici cateva. Azi numai una. Maine poate o s-o schimb. Cu aceeasi fereastra dar alta imagine. Si apoi o alta fereastra. Poate si alt text.
Pe maine.
Inca o vorba. Fereastra e pe strada Dr. Raureanu. La numarul 5, desigur.
Update. Iata inca una. O fereastra a blocului de pe Calea Victoriei colt cu Splaiul.

2 comentarii:

.... spunea...

Toate mulțumesc lui Dumnezeu atotputernic pentru că l-a adus pe Dr. DAWN să-mi salveze căsnicia, soțul meu a început să se poarte ciudat, să înșele și să bea făcând tot felul de lucruri, am încercat să caut ajutor din diferite locuri, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, care m-a ajutat și acum căsnicia mea este dulce, plină de dragoste și fericire. Dacă aveți căsătorie, relație sau fertilitate E.T.C, contactați Dr DAWN, el vă va ajuta cu siguranță:

.... spunea...

Toate mulțumesc lui Dumnezeu atotputernic pentru că l-a adus pe Dr. DAWN să-mi salveze căsnicia, soțul meu a început să se poarte ciudat, să înșele și să bea făcând tot felul de lucruri, am încercat să caut ajutor din diferite locuri, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, care m-a ajutat și acum căsnicia mea este dulce, plină de dragoste și fericire. Dacă aveți căsătorie, relație sau fertilitate E.T.C, contactați Dr DAWN, el vă va ajuta cu siguranță: WhatsApp +2349046229159