luni, 5 august 2013

Bivolaru – lupu-și schimbă părul, dar năravul nu


Cu ce mă mai distrez în vacanță?
În 1997, deputatul PDSR (azi PSD) Gabriel Bivolaru era sub anchetă penală pentru devalizarea BRD, de unde a furat 2.200 miliarde de lei vechi. Mi-a fost greu să mă descurc între atâtea zerouri, dar, în cele din urmă, am ajuns cu uluire la concluzia că asta face 200 de milioane de lei noi, aproape 50 de milioane de Euro!!!


S-a mai dovedit că Bivolaru și complicii săi au mai executat diverse furăciuni masive, între care o mulțime de hoteluri sfeterisite de la Eforie SA, din care societatea a recuperat doar o parte. Și alte fleacuri de sute de milioane de lei, care, pe lângă jaful de 50 de milioane de Euro, nici nu mai contează.
Nu știu în câte articole am amintit felul uluitor în care 42 de parlamentari PDSR (azi PSD), în frunte cu Adrian Năstase, Miron Mitrea și Dan Ioan Popescu, într-un convoi de mașini de lux, s-au dus la Parchet ca să-l susțină pe hoțul dovedit, coleg de partid!!!
Cu asemenea susținători, nu e de mirare că procesul lui Gabriel Bivolaru s-a târât prin tribunale 5 ani și că, în sfârșit, în 2004, hoțul a fost condamnat la ridicula pedeapsă de 5 ani pușcărie.
Pentru fiecare 10 milioane de Euro câte un an! 50 de milioane – 5 ani!
Când te gândești că un modest găinar ia de două ori pe-atât pentru câte-un fleac în valoare de câțiva Euro!
Ei bine, nici pe ăștia nu i-a făcut. A fost eliberat din închisoare la începutul anului 2007, după 2 ani și 10 luni.
S-a considerat că e reeducat și nu mai constituie un pericol pentru societate.
Se întreba cineva ce-a făcut din 2007 până acum?
Ce întrebare!
A demonstrat că au greșit cei care i-au dat drumul de la zdup, pentru că nu mai constituie un pericol pentru societate. A FURAT.
Azi, aud că l-au prins din nou asupra faptului. Ca ultimul pungaș, fostul deputat PDSR fura petrol din conducte, coordonând în acest sens activitatea altor distinși prieteni. Dotat tehnic în mod corespunzător, căra petrolul furat la niște rafinării cam clandestine, cu cisternele. Acolo făcea din el benzină de slabă calitate, pe care o cumpăram noi de la benzinării, amestecată cu benzina obișnuită, și ne miram de ce ne merge motorul anapoda și se strică atunci când nu te-aștepți.
Cum s-ar zice, lupu-și schimbă părul…
Și văd că boala domnului Bivolaru e molipsitoare.
Între timp, marele prieten al deputatului Bivolaru, cel din fruntea alaiului parlamentarilor PDSR care s-au dus la Parchet să-și apere colegul, a gustat și el din binefacerile educative ale pușcăriei.
În 2009, dl Miron Mitrea a fost și dumnealui trimis în judecată pentru luare de mită și instigare la fals material în înscrisuri oficiale, în legătură directă cu infracțiunea de corupție, uz de fals.
Tot soiul de infractori, unii condamnați, alții nu încă, au întărit rândurile PDSR-PSD. Dacă vrem să amintim un nume, parcă unul dintre cei mai scârbavnici e dl Cătălin Voicu, condamnat definitiv pe 22 aprilie 2013 la șapte ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influență și luare de mită.
E drept că infractori nu sunt numai la PSD, găsim destui și prin celelalte partide.
Acum vreo douăzeci de zile ziarele au anunțat că 15 parlamentari, dintre care cei mai mulți de la PSD, au dosare penale pentru conflict de interese.
Cloaca jegoasă a corupției se întinde peste tot.
În asemenea situație, ce să te mai miri de un biet hoț sincer și perseverent ca domnul Bivolaru?
PS Oare ce-o mai fi făcând dl Gregorian Bivolaru, fratele vitreg al dlui Gabriel și celebru yoghin-escroc-dezmățat, în "exilul" lui în Suedia? 


Niciun comentariu: